Høstens bilde

Høstens bilde
Antagelig årets siste sensommerdag

tirsdag 21. juni 2011

En søt fotobag

Jeg har funnet den perfekte vesken! Og det aller beste? Det er en konkurranse på bloggen til Jorid, Noe på hjertet, hvor man får velge seg ut sin favoritt som premie :)


Hopp over dit og bli med da! Min favoritt er denne
Jeg er nesten sikker på at jeg skal gå for den gule eller den blå (og kanskje den grønne), for denne skal jeg ha selv om jeg ikke vinner konkurransen. Jeg har lovet meg selv at jeg kan bruke litt mer på veske enn vanlig hvis jeg går med på å kaste de 4-5 jeg har nå. Og med en veske som kan justeres etter behov vil jeg ikke trenge noe annet enn den ene vesken. Gjett om min samboer blir fornøyd med å kun forholde seg til 1 veske ;)

Hvilken er din favoritt?

Endelig nett!

I går fikk vi endelig nett i leiligheten og med det TV. Så herlig å kunne slå på en kanal og la seg underholde.

Hektiske dager denne uken fører til at leting etter nye møbler og diverse til leiligheten blir utsatt til vi har bedre tid. I tillegg skal jeg hjelpe foreldrene mine med deres hus i helgen, så det blir litt rolig herfra.

Dette er en kveldsbilde tatt fra stuen. Solen er på vei til å gå ned rundt 22-tiden. Og den lille flekken? Det er en sky. Herlig, ikke sant?

Livet er herlig :)

torsdag 16. juni 2011

Mens man venter på internett..

Ja, for man får vel ikke akkurat blogget mye hvis man ikke har internett.

I skrivende øyeblikk brukes et modem, men det har sine begrensninger og jeg lar min nett-gale samboer bruke det mest, snill kjæreste som jeg er tross alt ;)

Montøren skal komme mandag førstkommende og da blir det mer fart på sakene. Da får vi også TV-signaler igjen. Selv om jeg ikke akkurat savner å se på tv-programmer, må jeg si at jeg savner muligheten. Man tvinner litt tomler når man oppdager nøyaktig hvor nettavhengig man har blitt.

Men dagene fylles allikevel med det ene og det andre. I morgen er det lønningspils/sommerfest og helgen skal brukes til å rydde ordentlig inn i skuffer og skap. Det skal bli deilig å bli kvitt de siste to-tre eskene som står på stuegulvet.

Jeg vil gjerne ha tips til spisestue-møblement. Vi skal gå fra bord for fire til bord for seks og jeg er litt usikker på hvilken stil jeg skal gå for. Linker og forslag tas hjertelig imot.

torsdag 9. juni 2011

I morgen skjer det

Etter over 9 måneders venting skal vi endelig få nøklene til vår nye leilighet. Selv om vi var godt klar over den lange ventetiden når vi kjøpte den har det vært vanskelig til tider. Jeg har i lengre perioder ikke hatt noe følelse av å skulle flytte. Forventningen, spenningen og gleden fra september har gradvis forsvunnet etterhvert som tiden har flydd forbi.

Som resultat har jeg ikke følt meg forberedt i det hele tatt. Esker har blitt pakket om hverandre uten noe som helst logikk. Når vi åpner første eske i morgen vil vi kunne finne baderomsartikler, klær, sko og kjøkkenting i en og samme. Men planen er i det minste lagt for hvordan ting skal fordeles i den nye leiligheten, så det blir vel ikke komplett kaos (det går hvertfall an å håpe..).


Åh, herlige utsikt som i morgen blir vår i uoverskuelig fremtid. Som jeg gleder meg!

onsdag 8. juni 2011

Helene deler

Heisann!

"Helene deler" handler i første omgang om Helene som om 2 dager flytter inn i splitter ny leilighet midt i Oslo by. Jeg ønsker å få deres innspill på hvordan jeg kan style leiligheten på best mulig måte. Jeg kommer derfor til å legge ut litt bilder av hvordan leiligheten ser ut per dags dato, det vil si uten noenting, siden vi ikke har fått nøklene ennå.

Her er et av bildene jeg tok i april, som viser litt av utsikten vi kommer til å få:


Jeg ønsker å bruke bloggen til litt mer enn bare leiligheten, men fordi jeg vil finne den rette balansen på hva som skal deles vil jeg være litt forsiktig med å legge ut alt for mye i begynnelsen. Det er jo tross alt ikke bare meg dette handler om, men også min utkårede og våre familier.

Jeg setter stor pris på tilbakemeldinger og skal gjøre mitt aller beste for å svare dere :)