Høstens bilde

Høstens bilde
Antagelig årets siste sensommerdag

torsdag 7. juli 2011

Bridesmaids

For en uke siden tilbrakte jeg en kveld med 16 andre bloggere og twittere. Anledningen var den nye filmen "Bridesmaids" som har premiere på norske kinoer i morgen!

I filmen møter vi Annie som skal være forlover når hennes aller beste venninne skal gifte seg med sin store kjærlighet. Vi kommer raskt inn i de pinlige situasjonene som filmen har mye av når Annie har en real mikrofon-"battle" med Helen, vertinnen for forlovelsesselskapet.

Helt ærlig, jeg er ikke veldig komfortabel med pinlige situasjoner. Jeg har en tendens til å skru over på en annen kanal dersom jeg ser på TV. Alternativt skrur jeg av lyden og henter meg noe å drikke hvis jeg ser film hjemme. Og jeg satt med hendene foran øynene et par ganger i løpet av filmen. Men jeg tror ikke filmen hadde vært like perfekt hvis den IKKE hadde disse pinlige situasjonene.

6 jenter blir man godt kjent med i løpet av filmen; Annie, Lillian (bruden), Helen (frøken Perfekt), Rita (trebarnsmor som ikke trives som mor), Becca (naiv nygift) og Megan (brudgommens søster). Absolutt alle jenter der ute kan kjenne seg igjen i en eller flere trekk hos disse herlige damene!

Jeg kjenner fra før av skuespillerne bak Becca og Megan. Becca spilles av Ellie Kemper, som har en rolle i den amerikanske versjonen av The Office (som min samboer ser på hele tiden). Megan spilles av Melissa McCarthy, som spilte i Gilmore Girls og som nå har en ny serie som heter Mike & Molly.  Jeg elsker rollen Melissa spilte i Gilmore Girls og hadde høye forventninger i forkant av filmen. Og jeg ble ikke skuffet! Hun storspiller og jeg  er så utrolig imponert over suksessen hun har i en bransje som er så fiksert på utseende.

Jeg ser gjerne denne filmen igjen. Og jeg vil absolutt anbefale alle jenter å se denne filmen! Du kommer til å digge den, jeg garanterer det. Og når den har vært mer populær enn Sex And The City-filmene i USA frem til nå, så bør det være mer enn nok motivasjon til å bestille billetter.

Og hvis dere er en gjeng som skal dra bør dere absolutt vurdere å sjekke ut NetComs tilbud om 2 for 1 på kinoer rundt omkring i Norge. Så kan dere kjøpe litt ekstra godteri :) Bare pass på å ikke kjøp for små drops, for latterkulene kommer ofte! ;)

Se traileren og kjøp billetter! Gjør det til en langkveld med vin og middag, you won't regret it :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar