Høstens bilde

Høstens bilde
Antagelig årets siste sensommerdag

tirsdag 31. januar 2012

Forandringer

I dag hadde jeg en samtale med min leder for å vurdere mitt arbeid i 2011. Et av punktene vi diskuterte, som satt litt igjen hos meg, var et personlig mål jeg hadde satt meg i januar/februar.

Jeg har hatt en tendens til å oppfattes som tidvis brysk og krass, samt litt arrogant og kanskje litt veslevoksen. Jeg hadde fått tilbakemelding på dette fra flere hold og bestemte meg for å tenke litt over det. Selve holdningen og oppførsel var ikke noe jeg planla eller ønsket å fortsette med og bestemte meg derfor for ett år siden å gjøre noe med det.

Det er merkelig hva man glemmer i løpet av kort tid. Jeg kom ikke på dette personlige målet før min leder minnet meg på det i dag. Men jeg har gjort store grep i løpet av 2011. Ikke planlagt i det daglige, men et ønske om å endre litt har gjort noe med tankegangen min. Det er hvertfall slik jeg kan forklare det selv.

For jeg har lært, på en noe vanskelig måte, at man ikke kan forandre på andre enn seg selv. Så gjenstår det bare å se om jeg klarer å endre på noen av mine andre uønskede vaner og holdninger. Men jeg har ikke dårlig tid, så det får komme når det passer best. 

- Helene

5 kommentarer:

 1. Selv om jeg alltid har oppfattet deg som både søt og veldig hyggelig, er det bra for alle å jobbe med seg selv. Det er nesten litt gøy å utfordre seg selv og se hvor langt man kan komme. Jeg mener det skal et sterkt menneske til for å se hva man selv trenger å jobbe med, alle har jo noe de bør jobbe med.

  Ps: Skulle ønske man kunne kommentere med navn og URL - har ikke disse kontoene man må logge inn med lengre...;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg liker å kaste meg uti ting, selv om jeg ofte heller sier nei hvis jeg er litt usikker.

   Det at jeg oppfattes som krass skjer mest på jobb og ikke så mye utenfor. Jeg prøver å være mye mer ydmyk på privaten, som oftest hjelpes til av litt sosial usikkerhet.

   Jeg skal google litt for å finne ut om jeg kan endre på "svar som" i kommentarfeltet :)

   Slett
 2. Får ikke inntrykk av at du er brysk og krass gjennom bloggen i alle fall ;) Men det første og viktigste steget til forandring er å innse sine "flaws".. Det er først da man har mulighet til å gjøre endringer, høres ut som du er på god vei :) For å si det sånn, jeg har MASSE å jobbe med og jeg vet det..

  SvarSlett
  Svar
  1. Det første steget er som oftest det vanskeligste.

   Jeg tror de aller fleste har mye å jobbe med, men du bør fokusere på å gjøre det i ditt tempo :) Lykke til! :)

   Slett
 3. Hei Helene! Jeg fant ikke en mail å kontakte deg på så det ble her. Du har vunnet andrepremien i min giveaway. Send meg adresse på Janitaow@googlemail.com så sender jeg deg gaven din. Mvh Nøstehue

  SvarSlett