Høstens bilde

Høstens bilde
Antagelig årets siste sensommerdag

mandag 4. juni 2012

Beach 2012

Sent ute. Igjen.

Det er i dag 4.juni og jeg setter først nå igang med Beach 2012. Men siden stranda jeg sikter meg inn på ikke er tilgjengelig før i midten av september tenker jeg at det er helt greit å ha 3 1/2 måned på seg. At jeg blir seende bra ut i min kusines bryllup er bare bonus.

Og etter å ha gremmes over bildene fra helgens dåp (bunad er ikke pent på halvstore jenter..) har jeg endelig bestemt meg for at kampen skal bli til krig. Jeg vil bli mer fornøyd med meg selv og kjenne på mestringsfølelsen av å være i god form!

Så var det dette med å komme i gang. I første omgang satser jeg på å hoppe av bussen et par stopp tidligere på vei hjem og gå resten av veien. Dette er høyst gjennomførbart, og med musikk på øret og litt hjelp fra værgudene burde det gå som en drøm.

For å ivareta min nakke som har kranglet med meg siden november i fjor bør jeg også ta med styrketrening. Takket være øvelser jeg har fått fra fysioterapeut/kiropraktor kan dette gjøres hjemme, sent på kvelden hvis nødvendig, men både yoga og styrketrening på senteret fungerer fint.

Matmessig skal følgende kuttes for å gjøre jobben lettere for meg selv: sukker (som allerede er nesten fjernet fra kostholdet), alkohol og kaffe. Det er kanskje litt strengt, men poenget er å fjerne det fra hverdagen. I perioden fremover blir det antagelig hyppige sammenkomster hvor alkohol er høyst tilstedeværende, men jeg vil mye heller fokusere på de jeg drikker sammen med enn selve alkoholen. Det er mye mer gøy å huske tilbake på samtalene man hadde enn å pleie en dundrende hodepine dagen derpå. Men for all del, jeg tar gjerne et glass rødvin med hjemmelaget mat en fredagskveld (jeg bor jo med en vinelsker, hva annet kan man gjøre?).

Jeg bruker gjerne applikasjoner og nettforum hvor man kan få litt drahjelp, men jeg har testet ut vektklubb.no og synes det er slitsomt med kaloritelling.

Så min bittelille oppfordring til den store verden er: jeg trenger deres hjelp! Invitasjoner til gåturer, treningstimer, råd om applikasjoner og treningsformer tas i mot med stor takk!!

Jeg må nevne at jeg har trent noe det siste året, men veldig i bølgedaler og gjerne over kort tid. Livet kommer i veien og gøyale ting blir prioritert. Så nå må jeg gjøre trening til noe gøyalt! Fortsettelse følger..


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar