Høstens bilde

Høstens bilde
Antagelig årets siste sensommerdag

søndag 2. oktober 2011

Indian Summer

Denne helgen var det meldt strålende vær på Østlandet. Man sa at det ble Indian Summer. Men i Oslo var det lørdag morgen tåke. Tykk tåke som ifølge avisene lå hele dagen lang. Men min lørdag så slik ut:For vi dro nemlig ut av byen på jakt etter en flott kjøretur. Målet var Randsfjorden og Dokka. Der hadde vi rimelig flaks med veien, trafikken (ingen!!) og været!!

Etter noen herlige timer rundt fjorden tok vi E16 mot Oslo igjen. Og hva møttes oss der etter ca 10 minutter kjøring? Nettopp:


Vi kunne ikke tro det vi så. Hadde Oslo hatt tåke hele dagen mens vi storkoste oss i sol i mange timer? Våre antagelser ble bekreftet da vi så dette rett før Sundvollen:

Tåken har lagt seg på fjellene

Det var egentlig ikke planlagt å kjøre E16 til Oslo istedenfor Rv4, men vi tok en råsjanse og ante ikke hvor vi var på vei. Etter en kort sjekk på mobilens GPS så jeg at vi var på vei til Sundvollen og Utøya. Jeg visste at overlevende og etterlatte skulle dit da en tidligere klassekamerat var på Utøya 22.juli (han var på vakt på fastlandet og ikke på selve øya når det skjedde). Tåken lå delvis over Utøya, og jeg tok dette bildet mens vi kjørte forbi:


Det var litt uhyggelig stemning med tåken og skyene som hadde plassert seg slik på akkurat det tidspunktet. Våre tanker gikk til de som var der ute. May you find peace.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar